Medveles teljesítménytúrák

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Általános információk

Nyomtatás

Megközelítés

A Medveles túrák rajtjának  helyszíne a híres üdülő, Biharfüred területén  található. Megközelítése két irányból lehetséges, de csak Belényes (Beius) felől ajánlatos (a Jád-völgyben vezető út normál autóval nem járható). Ártándi határátkeléssel, a DN1-es úton menjünk el Nagyváradig, majd térjünk le a DN76-os útra Belényes (Beius) irányába. Belényesről indul a D764A  jelzésű út, mely felvisz Biharfüredre (Stina de Vale). Ezen az úton haladunk a Fürdő-nyeregig, ahol az út bal oldalán feltűnik a Gaudeamus menedékház.

Aki kocsival jönne a túrára, és útitársakat keres, kérjük töltse ki a telekocsi információs űrlapot!
A helyet kínálók útvonala és elérhetősége itt megtekinthető.

Nevezés

A túrára előzetesen nevezni a "Nevezési lap" menüpont alatt elérhető kérdőív kitöltésével lehet. Csak előnevezéssel lehet indulni!


Szállás

A Gaudeamus menedékházban. Ügyintéző: Szabó Orsolya:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. !

A környék

A környékről és a látnivalókról számos tematikus oldalt találhatunk az interneten, zömében magyarul. A hasznos oldalak menüpont alatt lévő linkek ezekre mutatnak. Ezek közül is kiemelném Perei Árpád túravezető honlapját, ahol útleírásokat, gyönyörű képeket találhatunk az érintett hegységek nevezetességeiről, valamint a Welcome to Romania oldalt, ahol egy interaktív térkép is segíti a tájékozódást, és a látnivalókat autóval is járható útvonalakra fűzi fel.


Ki olvas minket?

Oldalainkat 5 vendég böngészi